Mūsdienās prasme cept maizi ir ļoti vērtīga māka.
Maize ar sieru un asajiem pipariem rotās jebkuru galdu. Tās cepšana nav nemaz tik sarežģīta. Ir ļoti svarīgi, lai būtu labs, svaigs raugs un lai, raudzējot mīklu, tiktu ievērots temperatūras režīms.
Sastāvdaļas:
50 g raugs mīklai
1,5 glāze silta ūdens
280 g milti maizei
200 g parasti milti
20 g pilngraudu milti
1,5 tējkarote smalkas jūras sāls
50 g čili pipari
135 g cietais siers
12 g sīpols
Turpinākumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Anomāls 2025. gada maijs: gatavošanās aukstuma un klimata izaicinājumiemby Sandra Ločmele
- Komponists Raimonds Pauls atklāti pasaka, ko viņš patiesībā domā par mūsdienu mūziķiem (+VIDEO)by Laura Blūma
- Nevainojama tunzivju konservu zupa ar rīsiem un tomātiem – vienkārša recepte tikai 30 minūtēsby Anete Vītola