Mūsdienās prasme cept maizi ir ļoti vērtīga māka.
Maize ar sieru un asajiem pipariem rotās jebkuru galdu. Tās cepšana nav nemaz tik sarežģīta. Ir ļoti svarīgi, lai būtu labs, svaigs raugs un lai, raudzējot mīklu, tiktu ievērots temperatūras režīms.
Sastāvdaļas:
50 g raugs mīklai
1,5 glāze silta ūdens
280 g milti maizei
200 g parasti milti
20 g pilngraudu milti
1,5 tējkarote smalkas jūras sāls
50 g čili pipari
135 g cietais siers
12 g sīpols
Turpinākumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Sākot no 19. septembra! Uzņēmums “Latvijas Pasts” nācis klajā ar priecīgiem jaunumiemby Laura Andersone
- Tas sāksies 19. septembrī un ilgs piecas dienas: sinoptiķi saka, kam sagatavotiesby Sandra Vīgante
- “Viņi uzreiz vēlas kaut ko nopietnu…” Kā mainās vīriešu vēlmes pēc 50 — padalīšos savā pieredzēby Rinalds Bergmanis